Čović ostao, Jeremić došao u FMP

Košarkaški klub FMP saopštio je da je potpisao ugovore sa dvojicom prvotimaca i bekova, Filipom Čovićem i Markom Jeremićem.

Izvor: B92

Sreda, 13.09.2017.

22:08

Čović ostao, Jeremić došao u FMP
StarSport

Kapiten FMP Filip Čović potpisao je novi jednogodišnji ugovor sa klubom koji je tokom prošlog plejofa predvodio do plasmana u finale košarkaške Superlige Srbije.

Filip Čović je rođen 5. juna 1989. godine u Beogradu, igra na poziciji plejmejkera, a ovo će mu biti deveta sezona u seniorskoj košarci kao plejmejkera FMP.

Igrao je u sezoni 2011/12. u dresu Crvene zvezde, a u 2013. godini nastupao za ekipe Vojvodine i grčke ekipe KAOD iz Drame.

Marko Jeremić je sa klubom potpisao dvogodišnji ugovor. Dolazi iz kruševačkog Napretka u kome je bio najefikasniji igrač tokom takmičarske sezone 2016/17.

Jeremić ima 26 godina, visok je 192 centimetra, a pre Napretka nastupao je za ekipe Mladosti iz Mrkonjić Grada (Republika Srpska) i za novosadsku Vojvodinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: