Donald: Nema opuštanja protiv Belorusa

Crvena zvezda sutra od 21.05 na stadionu „Rajko Mitić“ igra prvu utakmicu u H grupi Lige Evrope protiv beloruskog BATE Borisova.

N.Đ.Izvor: B92
Podeli
Foto: Starsport
Foto: Starsport

“Traka me nije promenila, pričam kao i pre”

Donald je objasnio kako se oseća sa kapitenskom trakom na ruci.

„Uvek je lepo kada vas u svlačionici predlože za kapitena, ali ja sam uvek isti. Uvek sam mnogo pričao i pre nego što sam bio kapiten. Uvek se trudim, želi da pomognem“, kaže Donald.

Mičel Donald, kapiten Crvene zvezde, bio je veoma opušten uz razgovoru s novinarima, ali tvrdi da on i saigrači neće imati isti pristup i kada počne meč sa Belorusim.

“Nema razloga da budemo napeti, ali daleko od toga da ćemo biti opušteni kada počne utakmica. Osećamo se dobro – to je najpreciznija konstatatcija. Nije teško biti motivisan i fokusiran kada su u pitanju ovakvi mečevi. Pričamo međusobno, analiziramo timove protiv kojih igramo I imamo mnogo samopouzdanja. Nismo opušteni, iako možda tako izgledamo” rekao je Donald.

Donald ističe pozitivnu atmosferu u timu pred start u Ligi Evrope.

“Tri godine sma ovde, zadovoljan sam kako sada izgleda i tim i igra. Atmosfera je sjajna, najviše zahvaljjujući treneru Milojeviću. Znamo da nas čeka težak meč, to je samo jedan od teških u Ligi Evrope. BATE je ozbiljna tim, koji ima mnogo iskustva. Očekujem pun stadion, verujem da ćemo svi biti pozitivni“, rekao je Donald.

Sport

strana 1 od 2 idi na stranu