Milojević: Zvezda je spremna i nikoga se ne plaši!

Crvena zvezda sutra od 21.05 na stadionu „Rajko Mitić“ igra prvu utakmicu u H grupi Lige Evrope protiv beloruskog BATE Borisova.

Izvor: N.Ð.

Sreda, 13.09.2017.

14:06

Milojević: Zvezda je spremna i nikoga se ne plaši!

Vladan Milojević, trener crveno-belih, smireno je govorio o prvom rivalu u Evropi kao da je u pitanju samo još jedan uobičajeni meč pred njegovom ekipom.

„Došli smo onoga što je zvezdaška javnost dugo čekala i prve utakmice u Ligi Evrope posle mnogo vremena. Zvezda se vraća na mesto kojem pripada. Ono što bi trebalo da bude cilj to je da naš klub bude učesnik velikih takmičenja. Mi smo spremni i motivisani. Izaći ćemo da damo sve od sebe. Nemamo razloga da se plašimo, a kad se ne plašimo onda ne možemo ni da osećamo pritisak“, rekao je Milojević.

Trener crveno-belih ima samo lepe reči za ekipu BATE.

„Ne treba trošiti reči o BATE. Bili su šampioni, igrali su Ligu šampiona, imaju sustem rada, već dugo vremena imaju isti tim, iskusna su ekipa. Dominiraju u prvenstvu, samo Dinamo iz Minska im je konkurent. Tačno se zna u ekipi ko šta radi, fizički su jaki, trkački moćni. Mi ćemo uživati, a verujem i publika sa nama“.

Na pitanje šta Crvena zvezda može da uradi u Ligi Evrope, Milojević kaže:

„Uvek kada se napravi nešto, očekuje sa da uradite još više. Moramo da razmišljamo da su svi mečevi isti, da ih sve dobro odradimo. Videćemo možemo li još bolje nego što smo radili do sada. Naš mentalitet je takav da se brzo zadovoljavamo postignutim. U sportu ne može tako, lestvica uvek mora gore. Sada nam je lakše jer nije nokaut faza, tu je svaka greška skupa, ali ni sada ne želimo da budemo samo ekipa koja učestvuje... Nego da imamo i neki rezultat“.

Milijević se ne slaže s mišljenjima da će se BATE i Keln boriti za drugo mesto.

„Samo je Arsenal iznad. Ali i oni moraju da se potrude. Niko im se neće skloniti. Sve utakmice su podjednako teške, a šanse za uspeh jednake.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: