Murinjo: Liga šampiona je naše prirodno stanište

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da su njegovi fudbaleri veoma motivisani pred početak sezone u Ligi šampiona.

Izvor: PT

Ponedeljak, 11.09.2017.

17:14

Murinjo: Liga šampiona je naše prirodno stanište
Getty Images

"Vratili smo se u Ligu šampiona koja je naše prirodno stanište. Mančester junajted je nju igrao iz sezone u sezonu. Radujemo se novom početku, veoma smo motivisani i nadam se da će Old traford to da oseti", rekao je Murinjo na konferenciji za novinare.

Junajted će u prvom kolu igrati protiv Bazela, a u Grupi A su još Benfika i CSKA Moskva.

"Jaki smo, igramo dobro i verujemo u sebe. Pred nama je teška utakmica, ali imamo dovoljno kvaliteta da pobedimo", ocenio je Murinjo.

Po njegovim rečima, veliki problem za engleske klubove predstavlja to što igraju znatno težu ligu od ostalih evropskih timova.

"Real je prošle sezone poslednji mesec igrao u Primeri sa drugim timom. Oni su tako u mogućnosti. Došli su sveži u finale. Juventus je šampion Italije tri meseca pre finala. Engleskim timovima je to nemoguće jer takmičenje ide do kraja bez zimske pauze. Ali, neću da se žalim. Imamo šta imamo", kazao je menadžer Juanjteda..

Utakmica između Junajteda i Bazela igraće se u utorak od 20.45 na stadionu Old traford u Mančesteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: