Bokserski spektakl na Kalemegdanu

Devetog septembra 2017. godine na terenima KK Partizan na Kalemegdanu biće održan bokserski spetakl "Kalemegdan Boxing Night".

Izvor: PT

Četvrtak, 31.08.2017.

13:33

Bokserski spektakl na Kalemegdanu
B92/PT

Upravo zbog toga u organizaciji "Balkanboxing" održana je mala prezentacija, gde smo upoznali boksere koji će se tog dana naći u ringu.

To su Marko Nikolić koji je najbolji profesionalni bokser u Srbiji i Bojan Radović njegov kolega. Na skupu nije bio Šerif Gurdijeljac koji nije mogao da dođe, ali će učestvovati 9. narednog meseca.

Među prisutnima bio je i organizator ovog događaja Nenad Borovčanin koji je bivši šampion Evrope u WBO verziji.

Glavna borba biće održana između Marka Nikolića i Bojana Radovića, a radi se o poluteškoj kategoriji. U uvodnim borbama boriće se Lazar Stanojević-Nikola Ivković, Nikola Živanović-Branislav Malinović, Stefan Čolović-Dejan Glišić.

Svim akterima koji budu učestvovali, mečevi će doneti bodove za balkansku, evropsku, odnosno svetsku rang listu.
B92/PT
B92/PT
B92/PT
B92/PT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: