Jovetić zamena za Mbapea u Monaku

Nejmar još nije stigao da se skrasi u Pari Sen Žermenu, a u Parizu se podigla buka oko Kilijana Mbapea koji bi umesto u Real Madrid mogao u Pariz.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 28.08.2017.

12:14

Jovetić zamena za Mbapea u Monaku
Getty images

Kako piše francuski L'Ekip, PSŽ želi da dovede i talentovanog napadača Monaka i spreman je da za to plati 180 miliona evra što bi prelazni rok u kome je viđen najskuplji transfer ikada učinilo još 'luđim'.

Ali, u Monaku izgleda da nisu časili časa jer francuski mediji prenose da je već pronađena alternativa za 'novog Anrija' u kneževini. Reč je o crnogorskom napadaču Stevanu Jovetiću koji je sa uspehom igrao za Partizan pre odlaska u Fiorentinu, Mančester Siti i Inter.

Jovetić nije igrao na uvodnim mečevima u Seriji A, još ranije ga je sa spiska igrača na koje računa precrtao Lučano Spaleti, a drugi deo prošle sezone je proveo na pozajmici u Sevilji.

Inter bi od prelaska Jovetića mogao da dobije 11 miliona evra, a Crnogorac bi zaigrao u paru sa Radamelom Falkaom. Za njegov potpis su navodno bili zainteresovani Njukasl, Mančester Junajted i Sevilja koja je htela da otkupi njegov ugovor, ali je prema L'Ekipu Jovetić najbliži selidbi u kneževinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: