"Stojković ih uveo u Evropu i spasao u derbiju"

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević pohvalio je Vladimira Stojkovića, posle nerešenog rezultat u derbiju.

Izvor: B92

Nedelja, 27.08.2017.

21:15

StarSport

Na pitanje novinarke o golmanu Partizana koji ih je spasao u derbiju, Milojević je kratko odgovorio.

"I uveo ih u Evropu", rekao je za "Arenu sport" Milojević.

Kada je reč o terenu, trener Crvene zvezde nije hteo mnogo da žali za promašajem Boaćija, na koji je uticao teren.

"Ako je tako trebalo da se desi, ne treba žaliti za tim, šta bi bilo kad bi bilo... Negde će nam pomoći (teren), a negde odmoći. Igrači su dali sve od sbe, izdigli su se iz situacije", kazao je Milojević.

On je potom analizirao fizički tešku i neizvesnu utakmicu.

"Nikada nisam zadovoljan nerešenim rezultatom, uvek idemo na pobedu, hteli smo tri boda. Na nešto je to ličilo u prvom poluvremenu, ali je u drugom bilo viđeno da su igrači umorni. Remi je možda realan rezultat, ali smo po šansama sigurno zaslužili pobedu. Imali smo prečku u prvom poluvremenu, Stojković je odbranio u dva navrata i to je to od derbija".

Sada sledi dvonedeljna pauza tokom koje će 'crveno-beli' pokušati da skupe snagu pred obaveze koje predstoje.

"Igrači su stvarno dali sve od sebe posle velikih uspeha u četvrtak. Bili smo umorni i jedni i drugi, sada nam sledi pauza i odmor. Neki igrači nisu prošli pripreme sa nama, iskoristićemo ovaj period da se što bolje pripremimo. Momci su zaslužili odmor, da malo ne razmišljaju o fudbalu i onda se vraćamo obavezama", zaključio je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

300 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: