Frimpong: Vreme je za moju prvu pobedu u derbiju

Igrač Crvene zvezde Abraham Frimpong rekao je da veruje da će njegova ekipa nastaviti ritam i trijumfovati protiv Partizana u "večitom" derbiju.

Izvor: PT

Subota, 26.08.2017.

17:43

Frimpong: Vreme je za moju prvu pobedu u derbiju
StarSport

"Odlično smo počeli sezonu, imamo fantastičnu gol razliku, nemamo poraz i zaista mislim da možemo da se nadamo najboljem u predstojećem derbiju. Verujem da ćemo nastaviti u istom ritmu jer idemo utakmicu po utakmicu i maksimalno smo fokusirani na svakog svog protivnika", rekao je Frimpong za klupski sajt.

Zvezda i Partizan će se u nedelju od 19.00 na stadionu "Rajko Mitić" sastati u sedmom kolu Super lige Srbije.

"Derbi je zaista posebna utakmica u srpskom fudbalu, imao sam prilike to da osetim. Igrao sam derbi dva puta i mislim da je došlo vreme da zabeležim svoju prvu pobedu nad 'večitim' rivalom", kazao je Frimpong.

Defanzivac iz Gane je naveo da nema problem sa samopouzdanjem, uprkos velikoj rotaciji igrača koju trener Vladan Milojević pravi u odbrani.

"Nemam problem sa samopouzdanjem, ni kada ne igram, ni kada sam na terenu. Sve je to fudbal i uvek verujem u sebe. Zadovoljan sam kako sam igrao prethodni meč i sada očekujem još više od sebe. Uvek dajem sve od sebe, na svakom treningu i utakmici i to mora da se isplati", dodao je on.

Po njegovim rečima, u ekipi vlada odlična atmosfera posle pobede nad Krasnodarom i plasmana u grupnu fazu Lige Evropa.

"Veliki uspeh smo ostvarili protiv Krasnodara i na sve nas je taj meč ostavio sjajan utisak. Prvi put sam igrao u takvom ambijentu i pred takvim navijačima, zaista nezaboravno iskustvo za sve nas. Ništa manje ne očekujem ni na derbiju, naši navijači su nam uvek vetar u leđa", rekao je Frimpong.

Zvezda posle šest kola vodi u srpskom prvenstvu sa maksimalnih 15 bodova, koliko ima i Vojvodina uz utakmicu više. Partizan je na petom mestu sa 12 bodova iz pet mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: