Zvezdaši gde ćete 19. oktobra – Arsenal ili Barsa?

Navijači Crvene zvezde imali su razloga za veliku sreću prethodnih dana, pošto se fudbalska sekcija posle decenije plasirala u grupnu fazu evro takmičenja.

Izvor:

Subota, 26.08.2017.

09:50

Zvezdaši gde ćete 19. oktobra – Arsenal ili Barsa?
StarSport

Žreb u Grimaldi forumu smestio je najtrofejniji srpski klubu grupu Lige Evrope sa londonskim Arsenalom, beloruskim šampionom BATE Borisovim i bundesligašem Kelnom, pa se očekuju još najmanje tri krcate Marakane.

Međutim, da 'slatke muke' budu dodatno teže 'pobrinuo' se raspored igranja utakmica, pa će zvezdaši biti pred teškom odlukom 19. oktobra.

Tada će 'Tobdžije' gostovati na stadionu Rajko Mitić od 19 časova, dok će istovremeno crveno-beli košarkaši ugostiti Barselonu u Beogradskoj areni u Evroligi.

Jedino što zvezdašima ostaje jeste da se nadaju da će jedan od dva meča biti pomeren...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

171 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: