Runijev 200. gol, crveni kartoni i remi na Etihadu

Dvesta golova Vejna Runija, crveni kartoni i povratak Mančester Sitija među 'žive' u poslednjem trenutku obeležili su poslednju utakmicu drugog kola PL.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 21.08.2017.

23:40

Runijev 200. gol, crveni kartoni i remi na Etihadu
Getty Images

Fudbaleri Mančester sitija i Evertona igrali su nerešeno 1:1.

Everton je poveo golom Vejna Runija u 35. minutu na asistencija Dominika Kalverta Levina koji je odlično centrirao sa desne strane. To je bio 200. jubilarni gol legendarnog engleskog napadača od kojih je većinu postigao u dresu Mančester Junajteda.

Siti je u od 44. minuta imao igrča manje pošto je Kajl Voker dobio drugi žuti karton. To nije pomoglo "Karamelama" jer je Siti u drugom poluvremenu imao terensku inicijativu koju je na kraju i iskoristio u 82. minutu.

Mejson Holgejt je loše izbacio loptu što je spremno dočekao često osporavani Rahim Sterling koji je uhvatio volej na penalu i matirao Džordana Pikforda. Da snage do kraja meča budu brojčano izjednačene pobrinuo se Morgan Šnajderlin u 88. minutu kada je dobio drugi žuti karton.

Siti i Everton posle dve utakmice imaju po četiri boda i nalaze se na deobi četvrtog mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: