Šou Nejmara u Parizu: Dva gola i dve asistencije

Fudbaleri Pari Sen Žermena ubedljivo su pobedili ekipu Tuluza sa 6:2, a pravi spektakl na Parku Parčeva priredio je najskuplji fudbaler sveta Nejmar.

Izvor: SM

Nedelja, 20.08.2017.

23:16

Šou Nejmara u Parizu: Dva gola i dve asistencije
Getty Images

Brazilac je sa dva gola i dve asistencije obeležio svoj debi na stadionu u Parizu.

U uzbudljivom meču gosti su poveli u 18. minutu preko Gradela, a onda je Nejmar u 31. minutu izjednačio, da bi četiri minuta kasnije asistirao Rabioti za preokret.

Do kraja prvog polvremena, domaćini su uspeli da sačuvaju prednost, da bi u nastavku meča ostali sa igračem manje na terenu.

Marko Verati zaradio je drugi žuti u 69. minutu, ali to nije smetalo Parižanima da povećaju prednost.

To su učinili preko Kavanija, koji je u 75. minutu postigao pogodak iz penala, ali je tri minuta kasnije Žulijen uzvratio za 3:2.

A onda, u poslednjih deset minuta usledio je "teror" Parižana.

Prvo je Pastore u 82. minut na asistenciju Di Marije zatreesao mrežu protivnika, da bi dva minuta kasnije Nejmar ponovo asistirao Kurzavi za 5:2, a u 90. stavio tačku na ovaj meč prelepim golom za konačnih 6:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: