Marko Mihajlović novi član libanskog Salama

Iskusni defanzivac Marko Mihajlović novi je član vicešampiona Libana, ekipe Salama.

Izvor: B92, sem

Nedelja, 20.08.2017.

10:30

Marko Mihajlović novi član libanskog Salama
Foto: Getty Images

29-godišnji centralni bek kaže da zadovoljan prvim utiscima u novom klubu, nakon što je posle prethodne sezone provedene u Jordanu, odlučio da ostane u Aziji.

"Prvi utisci su fantastični. Ljudi iz kluba su bili odlučni u nameri da me dovedu, tako da mi nije bilo teško da donesem odluku. Azija mi je bila primarna u ovom prelaznom roku", rekao je Mihajlović.

Salam je prošle godine bio drugi iza Al Aheda i Mihajlović kaže da su ambicije njegovog novog kluba ostale iste.

"Očekivanja su velika. Imamo malu, ali jaku grupu igrača. Nadam se da ćemo i na kraju ove sezone da obezbedimo kvalifikacije za kontinentalno takmičenje", smatra Mihajlović.

Stameni defanzivac je ostavio sjajan utisak u Al-Ramti, gde je bio ljubimac navijača.

"Još ranije sam rekao da sam se tamo osećao kao kod kuće, tako da je rastanak teško pao i meni i njima. Ostala je samo nekolicina mladih igrača. Ambicije, kao i finansije kluba, ove godine nisu iste. Promenila se i kompletna uprava, ali sam siguran da ćemo u bliskoj budućnosti ponovo da sarađujemo", kaže Mihajlović.

29-godišnji fudbaler veruje da će mu iskustvo iz Jordana biti od veliki koristi u Libanu.

"Kvalitet lige u Libanu se ne razlikuje mnogo od Jordana. Mislim da mi neće biti teško da se odmah uklopim u sistem. Za dva meseca igramo kvalifikacije za Arab čempionšip i nadamo se prolasku u grupnu fazu", zaključio je Mihajlović.

Mihajlović je karijeru započeo u FK Novi Sad, odakle je otišao u Švedsku gde je igrao za Dalkurd, Umeu, Brage, Hamarbi i Sirijansku, a pre Al-Ramte bio je igrač Dinama iz Batumija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: