Murinjo: Rezultat vara, bio je veoma težak meč

Trener Mančester Junajteda Žoze Murinjo rekao je da je prezadovoljan pobedom protiv Svonsija od 4:0, u drugom kolu Premijer lige.

Izvor: B92

Subota, 19.08.2017.

18:15

Murinjo: Rezultat vara, bio je veoma težak meč
Getty Images

"Srećan sam. Veoma sam srećan i zadovoljan igrom moje ekipe. Bodovima, rezultatom i načinom kojim smo pokazali koliko su psihički ranjivi. On što mi se ne sviđa jeste to što, kada ljudi vide rezultat 4:0, oni misle da je bilo lako. Utakmica nije bila laka, ali moj tim je konstantan i igra dobro. Ima samopuzdanja i tako treba da nastavi", rekao je Morinjo, preneli su britanski mediji.

Junajted je na gostujućem terenu pobedio Svonsi sa 4:0 i zadržao prvo mesto na tabeli sa svih šest bodova.

Portugalski trener dodao je da je ekipa dobro radila na pripremama, ali i da ima "jaku klupu", sa nekolicinom stranih igrača.

Junajted je u prvom kolu pobedio Vest Hem sa 4:0, i to je prvi put posle 110 godina, od sezone 1907-1908, da je postigao više od četiri gola u prve dve utakmice u prvenstvu.

"Prošle sezone smo osvojili šest bodova i prve dve utakmice, ali smo sezonu završili na šestom mestu, tako da to ovih šest bodova ništa ne znači. To samo znači da igramo dobro", rekao je Morinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: