Dao gol pa se povredio na korner zastavici

Krilo Hamburgera Nikolai Miler u svoj svojoj sreći posle gola, baš nije imao sreće.

Izvor: MLJ

Subota, 19.08.2017.

17:10

Dao gol pa se povredio na korner zastavici
Getty Images

Igrali su Hamburger i Augsburg, Miler je već u osmom minutu dao gol i doveo HSV u vođstvo. Krenuo je da proslavlja, skočio pored korner zastavice, na nju se sapleo i pao u bolovima.

Njegovi saigrači nisu odmah primetili bolnu grimasu i došli su da proslave gol koji se ispostavio pobedonosnim jer je HSV slavio minimalcem 1:0.

Tek posle nekoliko sekundi su primetili da nešto nije u redu, nakon čega je vezisti Hamburgera nekoliko minuta pokušavao da pomogne timski doktor, ali ga je na terenu zamenio Aron Hant.

U Hamburgeru se nadaju da povreda nije toliko ozbiljna, a Miler se verovatno neće ubuduće previše zadržavati u blizini korner zastavica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: