"Vratilo nam se, ali nas čeka pakao u Turskoj"

Trener skopskog Vardara Čedomir Janevski izjavio je da je pobeda protiv Fenerbahčea od 2:0 dobar rezultat, ali da njegov tim čeka 'pakao' u Istanbulu.

Izvor:

Subota, 19.08.2017.

13:04

Getty Images

Vardar je na svom terenu pobedio Fenerbahče sa 2:0, u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evrope.

"Rezultat je dobar za nas, ovo je lepa pobeda. Ne treba da mislimo da smo završili posao i da smo već u grupi Lige Evrope. U revanšu treba da postignemo gol. Ako to uradimo, ne verujem da ćemo primiti četiri", rekao je novi trener makedonskog šampiona.

"Moram da priznam da smo golove postigli posle grešaka protivnika i da smo imali mnogo sreće. Kao što Vardar nije imao sreće u duelu sa Kopenhagenom, sada nam se na neki način vratilo. Ova pobeda nosi dobru i pozitivnu atmosferu", dodao je on.

Janevski je ocenio da Vardar na revanš meču čeka paklena atmosfera, ali je rekao da ima poverenje u igrače koji imaju veliko iskustvo igranja takvih utakmica i da veruje da će uraditi sve da uđu u grupnu fazu.

"Čeka nas dobra atmosfera, da kažem pakao, ali verujem u svoje igrače", naveo je Janevski, koji je sinoć debitovao na klupi makedonskog šampiona.

On je čestitao svojim igračima, koji su "igrali srcem", kao i navijačima koji su napravili dobri atmosferu i dali podršku, koja klubu mnogo znači.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: