Konte: Kosta je za mene prošlost

Menadžer Čelsija Antonio Konte rekao je da je igrač te ekipe Dijego Kosta "za njega prošlost".

Izvor: PT

Petak, 18.08.2017.

17:42

Konte: Kosta je za mene prošlost
Getty Images

Kosta želi da napusti Čelsi i da se vrati u Atletiko, ali uprava londonskog kluba ne želi da ga pusti.

Brazilac se nalazi u domovini, otkako ga je trener Čelsija Antonio Konte u junu putem sms poruke obavestio da na njega ne računa, a u jednom intervjuu kritikovao je svoj klub i Kontea.

Španski reprezentativac traži od Čelsija da smanji cenu transfera, kako bi mogao da se vrati u Atletiko.

"To je sjajno", rekao je Konte kroz osmeh na konferenciji za novinare, preneo je Skaj.

"Svi zaposleni u Čelsiju veoma dobro znaju šta se sa Kostom dogodilo prošle sezone. To je smešno, taj intervju. Ne zanima me da nastavljam tu priču. Za mene, on je prošlost", rekao je Konte.

Posle te izjave, član Čelsijevog tima zaduženog za rad sa medijima prekinuo je konferenciju i rekao da klub ostaje pri stavu da Kosta mora da se vrati u London na treninge.
Getty Images
Posle toga Konte se okrenuo predstojećoj utakmici sa Totenhemom, u nedelju na Vembliju. Čelsi je odbranu titule u Premijer ligi počeo porazom na Stamford Bridžu od Barnlija (2:3).

Utakmicu će zbog suspenzija propustiti Gari Kejhil i Sesk Fabregas, a povređeni su Eden Azar i Timue Bakajoko, a Konte je rekao da njegova ekipa nema toliko čvrstu osnovu kao njeni rivali.

On je dodao i da Alvaro Morata, koji je ovog leta za 70 miliona funti došao iz Reala, još nije u punoj formi i naveo da može da radi samo sa onim igračima koje ima, dok uprava vodi računa o transferima.

"Moj zadatak je da radim sa mojim fudbalerima, da poboljšam tim. Znam da klub radi sve što može u prelaznom roku. Videćemo šta će se dogoditi do kraja prelaznog roka, ali u svakom slučaju ću biti zadovoljan", rekao je menadžer Čelsija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: