Himki počeo pripreme, Marković i Dženkins spremni

Ruski klub Himki krenuo je sa pripremama u potpuno drugačijem sastavu u odnosu na prošlu godinu, a između ostalog među igračima se nalazi Strefan Marković.

Izvor: PT

Petak, 18.08.2017.

16:55

Himki počeo pripreme, Marković i Dženkins spremni
Getty Images/Starsport

Bivši reprezentatiavac Srbije odigrao je prošle sezone odlično u dresu Zenita iz Sankt Peterburga i time zaslužio milionski ugovor sa Himkijem.

Pored Markovića, u dresu kluba iz predrgrađa Moskve nalazi se još jedan miljenig srpske publike Čarls Dženkins, koji je u dva navrata nastupao za Crvenu zvezdu.

U prvoj rečenici smo spomenuli da se sastav Himkija promenio, a evo igrača koji su pojačali ruski tim: Stefan Marković, Čarls Dženkins, Entoni Gil, Andrej Zubkov, Tajler Hanikat, Džejms Anderson, Malkolm Tomas, Ivan Viktorov i trener Jorgos Barcokas.

Klub je takođe produžio saradnju sa sledećim igračima: Sergej Monja, Vjačeslav Zajcev, Egor Vjaltsev, Dimitri Sokolov, Aleksej Šved i Ruslan Pateev.

Sa druge strane otišli su: Džejkob Pulen, Ej Džej Rouland, Robi Hamel, Džeremi Evans, Nobel Bongo Kolo, Stanislav Iljnicki, Valeri Lihodej i trener Duško Ivanović.

Himki će naredne godine igrati u Evroligi i sa ovim sastavom se nadaju najmanje plej-of Evrolige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: