Ibra izabrao najboljeg: Bio je savršen, ali...

Napadač Zlatan Ibrahimović otkrio je ko je najbolji fudbaler sa kim je ikada igrao.

Izvor: SM

Petak, 18.08.2017.

16:40

Ibra izabrao najboljeg: Bio je savršen, ali...
Getty Images

Ibrahimović je tokom svoje karijere nastupao za velike klubove,a saigrači su mu bili brojne fudbalske legende.

Ipak, jedno ime je posebno izdvojio – Adrijano Leite Ribeiro, sa kim je zajedno igrao u Interu iz Milana.

“Niko nije tako dobar kao Adrijano. Neverovatan je. Kada sam došao u Inter prvo što sam rekao Moratiju jeste da želim da sa njim igram zauvek. Bio je savršen i kompletan igrač. Imao je top u nogama, mogao je da šutira odakle god želi, s loptom je mogao sve. Bio je životinja”, rekao je Šveđanin.

Kao i mnogim navijačima i Ibrahimoviću je žao što je karijera brazilskog napadača otišla u pogrešnom smeru – droga, alkohol…

“Šteta što je sve trajalo tako kratko, to uvek pomislim kada ga se setim jer bio je najveći talent kojeg sam upoynao. Šta se dogodilo? Ne znam, nismo mogli da mu uđemo u glavu a 50 posto svega je baš u glavi, u tome kakve odluke donosiš”, zaključio je Zlatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: