3x3: Basket spektakl na Trgu republike

Posle 35 turnira širom Srbije, veliki Finalni turnir Roda 3x3 prvenstva Srbije 2017, u kategorijama seniora i juniora je pred nama.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 18.08.2017.

11:57

3x3: Basket spektakl na Trgu republike
Foto: Košarkaški savez Srbije

Turnir će biti održan u subotu, 19. avgusta od 12.00 časova do kasnih večernjih časova na Trgu Republike u Beogradu!

Završnica, odnosno polufinalni i finalni mečevi, na programu će biti posle 20.00 časova.

Najbolje muške seniorske ekipe koje su ostvarile plasman preko kvalifikacionih turnira širom Srbije boriće se za titulu prvaka države i brojne vredne i prestižne nagrade.

Među ekipama su i sve naše ekipe koje su na FIBA 3x3 rang listi među najboljim evropskim i svetskim ekipama, što ovom Finalnom turniru daje rejting jednog od najvećih evropskih turnira ovog leta. U revijalnom delu nastupiće i ženske ekipe, koje su takođe izuzetno zaslužne za visoku poziciju naše zemlje u ovom sportu.

Kompanije Roda, Triglav i Buster spremaju poseban i izuzetno atraktivan program Finalnog turnira koji će biti na nivou standarda najvećih evropskih turnira.

Na Trgu republike biće postavljena dva specijalna terena, montažne tribine za publiku, najkvalitetnije ozvučenje i osvetljenje koje će pratiti bogat program, atraktivne učesnike i goste.
Ovom prilikom, na Trgu Republike će biti postavljen i prodajni štand Rode i Košarkaškog saveza Srbije, na kome će moći da se kupi original oprema reprezentacije i lopte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: