Matić: Junajted je najveći klub za koji sam igrao

Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Matić izjavio je da nije mnogo razmišljao kada je stigla ponuda Mančester junajteda.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 18.08.2017.

11:24

Matić: Junajted je najveći klub za koji sam igrao
Starsportphoto

Dodao je da su za dolazak na 'Old Traford' presudila dva razloga - Žoze Murinjo i veličina kluba.

"Murinjo je izuzetno važan za moju karijeru. On me je doveo u Čelsi iz Benfike, a sada je odlučio i da me dovede ovde. Zbog njega sam tu, ali i zbog veličine Mančester junajteda. Kada tako veliki klub zove ne razmišljate puno, odlučio sam brzo", rekao je Matić za Skaj sports.

Matić, koji je dolaskom u Junajted postao najskuplji srpski fudbaler u istoriji, smatra da su i njegovi prethodni klubovi Benfika i Čelsi veliki, ali da je Mančester, ipak, nešto posebno.

"Mančester je Mančester, od prvog dana ovde sam osetio snagu i veličinu kluba, a posebna priča sz navijači koji daju fantastičnu podršku. Definitivno najveći klub za koji sam igrao", rekao je Matić, od koga se očekuje da zajedno sa Polom Pogbom bude odlucujući faktor na putu Junajteda do titule u Premijer ligi, prve posle odlaska sera Aleksa Fergusona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: