Anđelković o golu: Suzio sam prostor, ali...

Kapiten Crvene zvezde Dušan Anđelković ocenio je posle poraza 3:2 od Krasnodara da 'crveno-beli' imaju šansu u revanšu za sedam dana u Beogradu.

Izvor: B92

Petak, 18.08.2017.

08:28

Anđelković o golu: Suzio sam prostor, ali...
Starsportphoto

Zvezda je izgubila od Krasnodara sa 3:2 u prvoj utakmici baraža za ulaz u grupnu fazu Lige Evropе.

Revanš je na programu sledećeg četvrtka u Beogradu.

"Imamo aktivan rezultat i sedam dana da se pripremimo za revanš. Nismo želeli poraz, ali možemo da nadoknadimo rezultat. Krasnodar je opasna ekipa, ali pokazali smo da možemo da se nosimo sa njima i imaćemo našu šansu u Beogradu", rekao je Anđelković.

Anđelković je kod drugog gola loše pokrio Viktora Klaesona, koji je uhvatio volej nakon centaršuta Kristijana Ramiresa sa levog boka.

"Suzio sam prostor sa ostalim igračima, kao što se i radi, nisam mogao da stojim široko pored njega. Odmah sam se okrenuo, ali je on uhvatio volej i dobro šutirao", pojasno je Anđelković.

"Pokazali smo da možemo da ih ugrozimo, mogli smo da postignemo još neki gol, borili smo se stvarno 200 odsto, jer nije lako da se nosite se takvom ekipom. Ništa nije gotovo, čeka nas drugo poluvreme u Beogradu", dodao je on.

Anđelković je u 78. minutu izašao iz igre, a novinarama je rekao da je to bilo zbog grča.

"Ne bi bilo dobro zbog tima da smo rizikovali da igram do kraja u takvom stanju", kratko je rekao Anđelković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: