Krasnodar k'o Real, Zvezdi ne daju nikakve šanse

Maksim Afanasjev je vlasnik kladionica i jedan od onih koji misle da je Krasnodar ubedljiv favorit za prolaz dalje.

Izvor: M.LJ.

Četvrtak, 17.08.2017.

14:40

Krasnodar k'o Real, Zvezdi ne daju nikakve šanse

Mada ruskoj ekipi daje 60 odsto šanse da pobedi, kada se govori u kvotama, verovatnoća da će pobediti domaćin je gotovo kao da Crvena zvezda igra protiv Real Madrida.

Afanasjev srpskoj ekipi daje kvotu 5.59, a Rusima 1.60. Nerešen ishod prvog meča procenjuje na 3.66, a Zvezdi daje male šanse da postigne i gol u Krasnodaru.

On za rusku dnevnu štampu kaže da Krasnodar ima bolju ekipu od Beograđana, te da golove obe ekipe procenjuje na kvotu 3.75, odnosno na 2.20 ukoliko Krasnodar igra loše. Osim toga, Krasnodar je domaćin pa je to 'plus' za rusku ekipu.

Maksim Afanasjev je svestan da je Krasnodar igrao promenljivo, a ekipa Igora Šalimova je svesna važnosti meča. Ipak, on napominje da je Zvezda dala 28 golova na 12 mečeva u svim takmičenjima što je ocenio kao impresivnu statistiku.

Crvena zvezda i Krasnodar prvi meč plejo-fa kvalifikacija za Ligu Evrope igraju od 19 časova po našem vremenu na stadionu Krasnodara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: