"Zanima me Zvezda, da je postavimo na krov sveta"

Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde, i biznismen Bogoljub Karić, popili su kafu u budvanskom kafiću. Slika koja odmah pokreće teorije o poslovnoj saradnji.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.08.2017.

09:25

Foto: B92

Bogoljub Karić u izjavi za „Večernje novosti“ dodatno je podgrejao atmosferu.

“Svakako da postoji naše interesovanje za Zvezdu. Posebno je Udruženje srpskih industrijalaca i preduzetnika bilo zainteresovano i ranijih godina, ali nikada nismo imali mogućnost da uđemo u Zvezdu i profesionalno postavimo klub na krov sveta. Uopšteno smo pričali o klubu, što je i normalno jer sam zvezdaš. Bilo je priče o tome da se od raznih interesnih grupa ne može normalno učestvovati u razvoju sporta, bez obzira na to koliko ga voliš”, rekao je Karić.

Nema sumnje da bi finansijska injekcija dobrodošla Crvenoj zvezdi, koja i ove sezone ima velike ambicije u domaćim takmičenjima i nešto skromnije u Evroligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

376 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: