Đukić: Liga Evrope potreba, golman 'iz šešira'

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da sa mnogo optimizma dočekuje mečeve protiv Videotona u plej-ofu za Ligu Evrope i poručio da se nada prolasku u.

Izvor:

Sreda, 16.08.2017.

12:35

Đukić: Liga Evrope potreba, golman 'iz šešira'
StarSport

"Svesni smo da se nalazimo pred veoma važnom utakmicom, prilazimo ozbiljno, za nas je bitno da uđemo u Ligu Evrope i sve ćemo učiniti da tako bude. Protivnik je težak, ali učinićemo sve da obradujemo navijače i plasiramo se u Ligu Evrope koja nam je potrebna", rekao je Đukić.

Na pitanje da li je u pripremi meča veći problem ekipa Videotona ili trener Marko Nikolić, Đukić je istakao:

"Svakako veći problem je ekipa Videotona nego Nikolić, kao što je i njima Partizan više od trenera. Men je najbitnija moja ekipa, protivnika analiziramo, ali najbitnije je da mi imamo dobar stav, odigramo kako treba"

Đukić je otvoreno priznao da ima dosta optimizma.

"Nikad ne razmišljam o porazu, to mi moj mentalitet ne dozvoljava. Dobro radimo, kao ekipa smo u usponu. Rival je dobar, ali smatram da imamo ekipu spremnu za plasman u grupnu fazu", jasan je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije.

Novinare je najviše zanimalo da li ć Vladimir Stojković već u četvrtak na gol.

"Braniće golman, imamo ii pet, odlučićemo demokratski, možda i izvlačenjem iz šešira", našalio se Đukić, pa dodao.
partizan.rs
"Stojković je iskusan golman, prošao je mnogo jakih utakmica i sigurno je da i samo njegovo prisusrvo mnogo znači. Juče je trenirao, nedostaju mu utakmice, a to se najbolje vraća utakmicama".

Partizan će igrati bez povređenih Nebojše Kosovića i AlenaStevanovića i to pred praznim tribinama zbog kazne UEFA.

"Neprirodno je, deluje sablasno, utakmica te tezine i važnosti pred praznim tribinama, najbitnije je ipak da se skoncentrišemo na igru. Ali, biće neobično", poručio je Đukić.

Defanzivac crno-belih Bojan Ostojić ocenio je da je duel za Videotonom najvažniji u poslednje vreme.

"Najvažnija utakmica za nas, znamo šta donosi, znamo rivala, vodi ih trener koji je sa nama ostvario velike uspehe. Svaka pobeda je dobar rezultat, pogotovo bez primljenog gola", rekao je Ostojić, uz konstataciju da veoma ceni Danka Lazovića i Marka Šćepovića, ali da je spreman za duele sa njima.

Prva utakmica plej-ofa za Ligu Evrope između Partizana i Videotona igra se u četvrtak od 21 sat u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: