Babić: Zvezda u svakom sastavu bila odlična

Štoper Crvene zvezde Srđan Babić kaže da je svaki sastav Vladana Milojevića do sada bio dobitan zbog čega je optimista pred najvažniju utakmicu leta.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 14.08.2017.

19:05

Babić: Zvezda u svakom sastavu bila odlična
StarSport

Zvezda u četvrtak igra prvi meč plejofa kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Krasnodara u Rusiji.

"Do sada smo bili fokusirani na domaće prvenstvo, raduje me što smo ostvarili dobre rezultate koji nam mnogo znače za samopouzdanje pred put. Nastupali smo u kombinovanim sastavima u prethodnim utakmica i svi igrači su se pokazali odlično" kaže Babić za klupski sajt.

Babić dodaje i da veliki broj igrača daje golove zbog čega veruje da i protiv narednog protivnika, ruskog Krasnodara u strelce može da se upiše više "kandidata".

"Zato sam siguran da će, koja god startna postava da izađe na meč sa Krasnodarom, svaki igrač na terenu dati sve od sebe da prođemu u grupnu fazu Lige Evrope. Sigurno to neće biti lak meč, ali po onome što viđam svakog dana na treninzima i po atmosferi koja vlada veliki sam optimista i uveren sam u dobar rezultat", rekao je Babić.

Prvi put na zvaničnom meču štoperski tandem Zvezde činili su Babić i Abraham Frimpong, a Frimpong je uspeo da da gol Bačkoj.

"Nije nam teško da se razumemo na terenu, u kom god sastavu da nastupimo odlično se snađemo. Zato i treniramo, da bismo u ovakvim situacijama igrali bez greške. Dokle god svako od nas ispoštuje ono što trener traži verujem da neće biti problema", kaže Babić.

Zvezda je u utakmici protiv Bačke primila prvi gol sezone i time prekinula niz utakmica u kojima je mreža crveno-belih mirovala, ali ne i niz pobeda.

"Ostaje žal što smo nesmotreno primili gol, imali smo lep niz utakmicama u kojima smo sačuvali mrežu, ali najvažnije je da smo osvojili nova tri boda i da smo se učvrstili na prvoj poziciji. Navijači su napravili sjajnu atmosferu, to nam zaista mnogo znači. Očekujem da će na revanšu protiv Krasnodara stadion biti pun i da ćemo uz podršku sa tribina uraditi ono što se očekuje od nas", poručio je Babić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: