Valverde: Rezultat nije realan, igrali smo dobro

Trener Barselone Ernesto Valverde rekao je da rezultat u prvo meču finala Superkupa nije realan i da je njegova ekipa igrala dobro uprkos lošem rezultatu.

Izvor: PT

Ponedeljak, 14.08.2017.

09:12

Valverde: Rezultat nije realan, igrali smo dobro
Getty Images

"Ne mislim da smo igrali toliko loše, koliko to pokazuje rezultat na semaforu. Postigli su tri gola, ali ovo je bila utakmica u kojoj smo igrali veoma dobro", rekao je Valverde posle meča.

Barselona je pred domaćom publikom razočarala, a bivši trener Bilbaa smatra da su Madriđani bili konkretniji u napadu i da im je to donelo tri gola.

"Uhvatili su nas u situaciji jedan na jedan i onda su postigli jedan prelep gol, a potom i drugi za 3:1. Drugi gol nas je baš omeo, ali čestitamo im i pokušaćemo da popravimo stvari u revanš meču", kazao je Valverde.

Na pitanje koliko je teško vratiti se u meč, trener Barselone je rekao da zna da se ekipa ne nalazi u najboljem položaju.

"Imam nepoželjan rezultat posle prvog meča i Real je favorit. Malo smo zatečeni ovakvom situacijom, ali imamo vremena da se oporavimo i povratimo snagu", zaključio je Ernesto Valverde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: