Zidan: Ronaldo nije zaslužio crveni

Real Madrid pobedio je u prvoj utakmici Superkupa Španije Barselonu sa 3:1, ali trener gostiju nije bio zadovoljan odlukama sudija.

Izvor: PT

Ponedeljak, 14.08.2017.

08:24

Zidan: Ronaldo nije zaslužio crveni
Getty Images

Madriđani su na Kamp Nou ubedljivo slavili i nalaze se na korak od osvajanja drugog trofeja u sezoni, međutim najbolji igrač sveta isključen je pre utakmice.

Ronaldo je ušao u igru u 58. minutu kada je zamenio Karima Benzemu, ali je već posle 24. minuta isključen zbog dva žuta kartona.

"Ne volim da se mešam u odluke sudija, ali dati Ronaldu drugi žuti karton me je iznervirala. Možda to nije bio penal, ali da mu pokažete karton zbog toga što je pao, bilo je prestrogo", rekao je Zidan posle meča.

Kristijano je u 80. minutu postigao gol, ali je zbog nesportskog ponašanja dobio žuti karton, a samo dva minuta kasnije zbog gluposti je dobio i drugi žuti, jer je sudija procenio da je pokušao da iznudi penal, a da pritom nije bilo kontakta.

"Ali, šta je tu je. Ne možemo promeniti odluku sudija i nadam se da će moći da igra u sredu u revanšu. Zadovoljni smo rezultatom, ali još ništa nije gotovo i očekuje nas još jedan meč. Uživali smo u meču i gledamo unapred ka meč u sredu", kazao je trener Real Madrida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: