Olimpijakos doveo šutera iz NBA

Grčki Olimpijakos doveo je šesto pojačanje ovog leta, stigao je američki bek Holis Tompson.

Izvor: AK

Četvrtak, 10.08.2017.

12:17

Olimpijakos doveo šutera iz NBA
Foto: Getty images

Tompson ima 26 godina, studirao je na Džordžtaunu, a iako nije draftovan 2012, igrao je četiri sezone u NBA, za Filadelfija 76erse i kratko Nju Orleans Pelikanse.

Od 256 utakmica na kojima je nastupio bio je starter u 82, a prosečno je beležio 7,9 poena uz 3,1 skokova i 1,1 asistencija po meču.

Dolaskom Tompsona Olimpijakos je verovatno zaokružio svoj roster za narednu sezonu, jer je u aktuelnom sastavu grčkog velikana nedostajao upravo samo dobar šuter.

"Igram dobro i kao bek šuter i kao nisko krilo, a volim da pogađam koševe. Nisam očekivao ovu ponudu, jedva čekam da počene sezona", rekao je Amerikanac.

Pre Tompsona Olimpijakos je doveo Brajana Robertsa, Džamela Meklina, Kima Tilija, Jorgosa Bogrisa i Janisa Strelnieksa.

Od igrača iz prošle sezone tu su Vasilis Toliopulos, Janis Papapetru, Vasilis Spanulis, Dimitrios Agravanis, Nikola Milutinov, Jorgos Printezis, Kostas Papanikolau i Vangelis Mancaris.

Trener crveno-belih iz Pireja je Janis Sfairopulos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: