Junajted i Ibrahimović pregovaraju o novom ugovoru

Mančester Junajted i Zlatan Ibrahimović počeli su pregovore o novoj saradnji.

Izvor: AK

Sreda, 09.08.2017.

19:22

Junajted i Ibrahimović pregovaraju o novom ugovoru
Foto: Getty images

Šveđanin je igrao za "Crvene đavole" prošle sezone, koju je nažalost završio već u aprilu zbog teške povrede kolena.

Zbog toga što će na teren da se vrati najranije tek krajem 2017, dve strane nisu iskoristile klauzulu iz ugovora da produže saradnju na još godinu dana.

Međutim, Ibra nije pronašao drugi angažman, u međuvremenu se zbog toga spekulisalo da će ostati na Old Trafordu, ali da će se obavezati na saradnju tek na jesen.

Ipak, Skaj Sports prenosi da su dve strane ovih dana počeli pregovore o novom ugovoru koji bi vratio 35-godišnjeg golgetera u tim Junajteda.

King and Kong

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

"On je i dalje veliki lider jer je i dalje u timu, iako ne igra on je lider ekipe van terena", rekao je nedavno vezista Junajteda Pol Pogba.

Ibrahimović je prošle sezone bio prvi strelac "Đavola" sa 28 golova na 46 utakmica, a sada bi imao ulogu rezerviste i podrške Belgijancu Romeluu Lukakuu koji je stigao na Old Traford za 75 miliona evra.

Proteklih nedelja se spekulisalo da bi Ibrahimović mogao da se vrati u Milan, pominjali su se još Atletiko Madridi i američki Los Anđeles Galaksi, ali se Ibra nije oglašavao.

Junajted je u utorak poražen od Real Madrida 2:1 u UEFA Superkupu, a sezonu u Engleskoj počinje u nedelju protiv Vest Hema na Old Trafordu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: