Feldin: Veliki korak, Zvezda ima dugu istoriju

Veliko pojačanje Crvene zvezde Džejms Feldin izjavio je da je uzbuđen što je došao u Beograd i klub sa velikom istorijom.

Izvor: PT

Sreda, 09.08.2017.

12:05

Feldin: Veliki korak, Zvezda ima dugu istoriju
Starsport

"Uzbuđen sam što sam napravio veliki korak u mojoj karijeri. Dolazim u klub sa dugom istorijom i jedva čekam da zaigram. Igraću pred sjajnim navijačima i u vreloj atmosferi, što sam već iskusio u OAKA dvorani. Drago mi je što im priliku da vidim razliku između dve zemlje, Panatinaikosa i Zvezde, u lepom gradu", rekao je Feldin, a prenosi grčki Novasport.

Američki košarkaš dodao je da se pomalo osećao čudno što je prešao u Crvenu zvezdu.

"Mnogo sam poruka dobio na društvenim mrežama, bilo mi je i čudno kada sam sliku sa dresom Crvene zvezde stavio na Instagram. Sve je to deo posla, moraju da razumeju navijača Panatinaikosa kada dođem u Atinu. Odluku sam doneo zbog moje budućnosti. Ne mogu osećanja da stavim ispred moje budućnosti".

Feldin, koji je dve godine proveo u Panatinaikosu, naveo je da je razočaran svojim partijama u finišu prošle sezone.

"Imao sam neke loše igre, bilo je mnogo priča o meni, ali to nema nikakve veze sa predsednikom ili trenerom", rekao je Feldin, dodavši da nikada neće zaboraviti duplu krunu sa "zelenima" i to što je bio MVP finala Kupa Grčke.

Feldin, koji je nastupa za reprezentaciju Dominikanske Republike gde mu je majka rođena, potpisao je dvogodišnji ugovor sa šampionom Srbije i Jadrana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: