Slukas posle +58: Bogdane, spremi se, stižemo FOTO

Kostas Slukas drugi je Grk u nizu koji je "izazvao" Bogdana Bogdanovića uoči Evrobasketa 2017.

Izvor: AK

Utorak, 08.08.2017.

12:15

Slukas posle +58: Bogdane, spremi se, stižemo FOTO
Foto: StarSport

Bogdanovićev doskorašnji saigrač iz Fenerbahčea mu je poslao poruku posle ubedljive pobede Grčke nad Rumunijom sa 106:48.

"Bogi, dolazimo sledećeg vikenda, spremi se", napisao je Slukas na Instagramu uz sliku sa meča protiv Rumunije i dominantne pobede u prvom test meču.

Predstojećeg vikenda u Beogradu je na programu "Trofej Beograda", pripremni turnir na kojem će osim Srbije i Grčke igrati još Crna Gora.
Pre nekoliko dana je novi Bogdanovićev saigrač u Sakramento Kingsima Kostas Papajanis poručio Bogdanoviću da će Grčka pobediti Srbiju na Evropskom prvenstvu.

Grci će na EP igrati u Grupi A u Helsinkiju gde će im osim domaćina Finske rivali biti još Poljska, Francuska, Finska, Island i Slovenija.

S druge strane, Srbija je u Grupi D u Istanbulu sa domaćinom Turskom, Velikom Britanijom, Rusijom, Letonijom i Belgijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: