Zlatni "Orlić" Vulikić za B92: Ovo je prvi korak..

Vuk Vulikić bio je jedan od najvažnijih igrača košarkaške reprezentacije Srbije do 18 godine, koja je uspela da osvoji Evropsko prvenstvo u Bratislavi.

Izvor: PT

Ponedeljak, 07.08.2017.

17:55

Zlatni
B92/screenshot

Po sletanju u Beogradu, Vulikić je izdvojio malo svog vremena da popriča i sa nama, a kako navodi misli da još uvek nisu svesni usepha.

"Mislim da još uvek nismo svesni uspeha koji smo napravili i da ćemo narednih dana i nedelja, postajati sve svesniji ovog rezultata. Hteo bih da se zahvalim svim ljudima koji su bili uključeni u ovaj proces", rekao je Vulikić.

Srbija je turnir započela porazom od Španije, ali je istu tu selekciju kasnije dobila u finalu.

"Slabije smo ušli u turnir, ali prva pobeda protiv Italije nam je dala samopouzdanje, rasli smo iz utakmice u utakmicu i najbolje smo sačuvali za kraj", kazao je Vuk.

Kada je reč o ostalim selekcijama, Vulikić smatra da je napravljen prvi korak ka ispunjenju sna.

"Dečački san je da zaigraš za nacionalni tim... ali ovo je prvi korak, sledi mlada reprezentacija, pa onda A tim", rekao je Vuk Vulikić za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: