Sastavite idealni tim koji vredi kao Nejmar

Transfer Nejmara da Silve iz Barselone u Pari Sen Žermen zasenio je sve transfere ovog leta sa 222 miliona evra.

Izvor: AK

Subota, 05.08.2017.

18:38

Sastavite idealni tim koji vredi kao Nejmar
Foto: Getty images

Sledeći najveći napravio je Mančester Junajted koji je doveo napadača Romelua Lukakua iz Evertona za 85 miliona.

Bilo je tu još nekoliko velikih transfera, među njima i Nemanje Matića iz Čelsija u Junajted za 45 miliona, ali opet u oči upada suma koju je izdvojio pariski klub.

Čak i najveći evropski klubovi tokom leta znaju da potroše mnogo manje novca na sve transfere koje naprave, i opet značajno se pojačaju, pa vas pozivamo da i vi napravite tim od 11 igrača koji su ovog leta promenili sredinu, a čiji bi ukupan transfer iznosio do 222 miliona evra.

Primer: Džo Hart (besplatan) – Leonardo Bonuči (42), Sead Kolašinac (besplatan), Viktor Lindelof (35), Dani Alves (besplatan) – Juri Tilemans (25), Hakan Čalhanolu (22), Nemanja Matić (45) – Hames Rodriges (pozajmica za 10) Mohamed Salah (42), Vejn Runi (besplatan).

Sastavite u komentarima vaš idealan tim od 222 miliona evra od igrača koji su ovog leta promenili klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: