"Hrvatski fudbal nije močvara već oluja koja hara"

Zdravko Mamić, savetnik u Dinamu iz Zagreba, euforično je proslavio prolazak hrvatskih klubova u plej-of runde Lige šampiona i Lige Evrope.

Izvor: B92

Petak, 04.08.2017.

11:45

Starsport

"Treći avgust 2017. godine biće upisan zlatnim slovima u istoriju hrvatskog fudbala. Četiri hrvatska kluba izborila su plej-of evropskih takmičenja i pokazala da hrvatski fudbal nije močvara nego hrvatska fudbalska oluja koja je poharala Evropu! Od srca čestitam GNK Dinamo Zagreb, NK Rijeka, NK Osijek i HNK Hajduk Split, a sada odoh u dugu norvešku noć da proslavim ovaj istorijski uspeh! Živela Hrvatska", napisao je Mamić na svom Fejsbuk profilu.

Šampiona Rijeku posle eliminacije Salcburga očekuje dvomeč za ulaz u Ligu šampiona, Dinamo i Hajduk su bez većih problema stigli do plej-ofa za Ligu Evrope, dok je Osijek napravio najveću senzaciju eliminisavši PSV iz Ajndhovena, takođe u Ligi Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: