Janković: Iznenada došla lopta, stigao me umor

Fudbaleri Partizana na častan način su se oprostili od kvalifikacija za Ligu šampiona, remijem sa Olimpijakosom, a malo je nedostajalo i da slave u Pireju.

Izvor: B92

Četvrtak, 03.08.2017.

08:03

Janković: Iznenada došla lopta, stigao me umor
Foto: FK Partizan

U samoj završnici meča Marko Janković imao je jedan na jedan situaciju sa golmanom grčkog tima Stefanosom Kapinom, ali je šutirao preko gola sa 5-6 metara.

"Iznenada je lopta došla do mene, stigao me umor", rekao je Janković, "Primili smo jefin gol, kao sva tri u Beogradu. To je previše za ovakve utakmice. Uprkos želji, dobroj igri i šansama, to nije dovoljno".

Crno-beli su potpuno kontrolisali igru u prvih 45 minuta, ali su u 22. primili gol iz prvog šuta Olimpijakosa na gol Partizana, lopta je prošla kroz ruke golmanu Filipu Kljajiću.
Foto: FK Partizan
"Filipu niko ništa ne zamera. Mnogo puta nas je spasao, ali teško je kada primite takav gola na početku, a znate da jurite rezultat. Pokazali smo da možemo da se nosimo s njima, odigrali smo dobru utakmicu na njihovom stadionu. Iskreno, nisu me ubedili da su mnogo bolja ekipa od nas", rekao je štoper Lazar Ćirković.

Napadač Partizana Uroš Đurđević ističe da ovaj meč podiže samopouzdanje tima za nastavak sezone.

"Opet smo prvi imali šansu, oni su imali sreće, mi nismo. Opet nam se ponovio loš početak kao u Beogradu. Bilo je vere pre početka utakmice, ali nam treba još iskustva. Da nije bilo grešaka, u Beogradu da je bilo 1:1, ovde sa 2:2 prolaziš. Teško nam pada što smo primili dva gola glupo, iz naših grešaka", rekao je Đurđević.

Partizan sezonu na međunarodnoj sceni nastavlja u baražu za Ligu Evrope, žreb je u petak u Nionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: