Partizanu 4 milona od Meca, ali i Leo želi milion

Generalni direktor Partizana kaže da se klub dogovorio sa Mecom oko transfera Leonarda da Silve, odnosno da je osalo da samo on usaglasi lične uslove.

Izvor: B92

Utorak, 01.08.2017.

16:23

Partizanu 4 milona od Meca, ali i Leo želi milion
Getty Images

Član francuske Lige 1 pristao je da plati četiri miliona evra obeštećenja, koje će u mesečnim ratama stizati u Humsku 1.

"Ušli smo u pregovore sa Mecom, mi smo naš deo dogovorili, čeka se da Leonardo prihvati svoje uslove. Obeštećenje iznosi četiri miliona evra i bilo bi isplaćeno u ratama", rekao je Vazura u razgovoru za 'Novosti'.

S druge strane, Ivica iliev, sportski direktor crno-belih nije bio tako direktan, osvrnuvši se na 'sve učestaliji problem Brazilca s povredama', zbog kojih je sve češće na tribinama, a nema ga ni u ekspediciji koja je otišla u Atinu.

"Dok se ne završi ne volim da pričam o nekim stvarima. Neverovatan broj klubova je vezivan za Leonarda ovog leta, toliko ponuda nikada nijedan igrač nije imao. Mogu samo da kažem da je zvaničan razlog njegovog nedolaska u Atinu povreda, a mi možemo samo da nagađamo da li je zaista tako. Pošto su nešto učestale povrede mislim da ne bi trebalo da rizikujemo i čekamo dugo sa prodajom", jasan je Iliev.

Prema nekim informacijama klub sa San Semforijena Leonardu nudi 800.000 evra godišnje, dok on ne želi da krene put Francuske bez milionskog ugovora u džepu po sezoni.

U svakom slučaju, do povratka Partizana sa revanš meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Olimpijakosa (sreda, 20.45) trebalo bi da bude poznat epilog cele situacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

127 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: