Sparta remizirala pred revanš sa Zvezdom

Fudbaleri Sparte iz Praga osvojili su samo bod na startu šampionata u Češkoj.

Izvor: MLJ

Nedelja, 30.07.2017.

22:22

Sparta remizirala pred revanš sa Zvezdom
YTSS

Oni su protiv Bohemijansa odigrali 1:1. Sparta je povela golom Davida Lafate u 16. minutu, a izjednačio je Mihail Šmid u 88. minutu meča.

Novi igrač Sparte Srđan Plavšić imao je priliku da se upiše u strelce, ali je pogodio stativu, što će se ispostaviti kao bitan momenat jer je Šmid posle toga 'preoteo' tri boda Sparti.

Promene u ekipi u odnosu na meč sa Zvezdom je za prvenstveni meč napravio Andrea Stramačoni, a slično je uradio i njegov kolega Vladan Milojević u utakmici protiv Rada.

Razlika je što Sparti izmenjen sastav nije doneo pobedu, a dodatni problem je što se povredio defanzivac Semih Kaja koji se nije vraćao na teren u drugom poluvremenu.

Sparta će dočekati Crvenu zvezdu dočekati u četvrtak od 19 časova i Stramačoni se mora nadati mnogo boljem izdanju svoje ekipe od onog u Beogradu, ali i znatno slabijoj igri Zvezde da bi mogao da očekuje preokret.

Crveno-beli brane prednost od 2:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: