Boaćija želi Hofenhajm: Samo Crvena zvezda

Ričmond Boaći, najbolji strelac Crvene zvezde, kaže da ga spekulacije o interesovanju Hofenhama ne dotiču, već da samo razmišlja o crveno-belima.

Izvor:

Subota, 29.07.2017.

12:12

Boaćija želi Hofenhajm: Samo Crvena zvezda
Getty Images

"Razmišljam samo o Crvenoj zvezdi. Upravo zbog ovakvih utakmica i momenata sam i ostao. Nijednog trenutka se nisam pokajao. Volim da uveseljavam Zvezdinu armiju navijača“, rekao je Boaći za Žurnal.

Dvadesetčetvorogodišnji Ganjanin još jednom je oduševio zvezdaše sjajnom partijom protiv praške Sparte (2:0), postigavši vodeći pogodak u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, što mu je bio već šesti gol na dosadašnjih pet mečeva u Evropi.

"Ne slavim svaki put isto golove, ali obožavam kad pogodim na našem stadionu i pogledam ka navijačima. Odlično sam se razumeo sa Kangom, nadmudrili smo odbranu Sparte i zasluženo došli do vođstva. Bio je to idealan početak, ali ne mislim da je sve bilo lako posle. Možda je trebalo već na poluvremenu da vodimo sa dva razlike, dobro je izgledalo i sa minimalcem", ističe bivši centarfor Juventusa.

Vicešampiona Srbije narednog četvrtka očekuje revanš u Pragu, a to je upravo ono o čemu Ričmond razmišlja.

"Svi želimo da se plasiramo u grupnu fazu, ali ne smemo da gledamo dalje od revanša. Ne smemo da se opustimo, Sparta ima kvalitet".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: