"Ilić je uvek dizao atmosferu... ali moram dalje"

Novi fudbaler holandskog Herenvena Nemanja Mihajlović zahvalio je klubu i bivšim saigračima iz Partizana na svemu što su mu pružili i poželeo crno-belima sreću.

Izvor: PT

Petak, 28.07.2017.

20:00

Starsport

"Od danas nisam više zvanično igrač Partizana. Završena je sva papirologija, lekarski pregledi, konferencija za štampu. Od sutra sam već sa novim timom u Austriji. Ali, navijaću za vas svim srcem i neću nikad zaboraviti ono što ste mi pružili. Posebno želim da zahvalim saigračima, među kojima sam stekao velike prijatelje", naveo je Mihajlović u saopštenju.

Mihajlović je predstavljen kao novi igrač Herenvena, sa kojim je potpisao ugovor na tri godine, uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana.

Kako je objavljeno na sajtu Partizana, vrednost transfera je 1.700.000 evra, a Mihajlović je klubu oprostio dug od 50.000 evra.

"Bez obzira i na za mene nekada teške fudbalske dane, na Teleoptik sam uvek išao nasmejan. Saša (Ilić) je uvek dizao atmosferu, smejao se, podržavao nas , ali i kritikovao. Držali smo se zajedno i zato smo osvojili duplu krunu. Ali naš život je takav, moramo dalje... Hvala i navijačima koji su uvek bili uz nas. Želim vam svima mnogo sreće i sa vama sam svake srede i petka. Znam momci da to možete", rekao je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: