LE: Minimalac 'novog' Milana, novi gol Šćepovića

Ekipa Milana zabeležila je minimalni trijumf u prvom zvaničnom meču od potpune rekonstrukcije igračkog kadra.

Izvor:

Petak, 28.07.2017.

00:27

LE: Minimalac 'novog' Milana, novi gol Šćepovića
Getty Images

Tim Vinčenca Montele slavio je u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Univerzitatee u Rumuniji – 1:0 (1:0).

Jedini pogodak na susretu postigao je Rikardo Rodriges u 44. minutu iz slobodnog udarca, što se ispotavilo dovoljnim za konačno slavlje 'rosonera'.

S druge strane, Marko Šćepović postogao je novi pogodak za Videotom, ali je mađarski predstavnik, koji sa klupe predvodi bivši trener Partizana Marko Nikolić, poražena na gostovanju u Bordou – 2:1 (2:1).

Stelac oba pogotka za 'Žirondince' bio je Janik Sankare u 18. i 33. minutu, dok je Šćepović bio prezican deset minuta pre nego što su domaći ponovo poveli.

Dobar rezultat pred revanš ostvario je splitski Hajduk, remijem bez golova u Danskoj s Brenbijem, Arka je u Poljskoj napravila malo iznenađenje protiv Mitjilanda 3:2 (2:2), dok je Altah iznenadio Gent i izvukao remi u Belgiji – 1:1 (0:1).

Panatinaikos je pogotkom Molinsa u 37. minutu uspeo da dođe do prednosti pred revanš sa Gabalom u Azerbejdžanu 1:0 (1:0), a Dinamo se u Zagrebu namučio da savlada norveški Od Grenland – 2:1 (2:1).

Marsej je kod kuće primio dva gola, ali je ipak bio siguran protiv Ostendea 4:2 (2:1), Everton je preko Lejtona Bejnsa u 65. minutu porazio Ružomberok 1:0 (0:0), dok je Frajburg istim rezultatom, uz promašen penal, bio bolji od Domžala – 1:0 (1:0).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: