Petorica plus Hames Rodriges – ni pola Nejmara

Bajern Minhen nije trošadžijski raspoložen ovog leta kao neki konkurenti u Ligi šampiona.

Izvor: B92

Sreda, 26.07.2017.

08:10

Petorica plus Hames Rodriges – ni pola Nejmara
Getty images

Minhenski klub je doveo šest igrača i mada nisu otkupili sve, platili su ukupno oko 100 miliona evra.

Na drugoj strani su Real Madrid i Paris Sen Žermen koji za Mbapea odnosno Nejmara nude znatno veće sume. Posebno se ističu Parižani koji su spremni da "iskeširaju" 222 miliona Barseloni za Brazilca.

Korentin Toliso, Kingsli Kuman, Niklas Sule, Serž Gnabri, Sebastijan Rudi i Hames Rodriges su došli u Bajern s tim što Hamesa tek treba otkupiti.

"Transfer tržište je u ovom trenutku poludelo", kaže trener Bajerna Karlo Ančeloti. Predsednik minhenskog kluba Uli Henes je rekao da se neće utrkivati sa ostalim evropskim velikanima u trošenju novca na pojačanja.

"Šta je taj PSŽ do sada uradio? Potrošili su toliki novac i ništa. Još sad hoće Nejmara. To je dokaz da ranije nisu radili dobro", kaže Henes.

On je kategoričan i u stavu da neće kupovati igrača za 150 ili 200 miliona evra.

"Neću to da radim, nećemo učestvovati u tom ludilu. Dok traje ovakvo ludilo, mi ne možemo da planiramo osvajanje Lige šampiona. Naš cilj je za sada da budemo prvaci Nemačke", rekao je Henes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: