KKCZ: FIBA kreativno da nam skine zabranu

Košarkaški klub Crvena zvezda isplatio je izraelskog igrača Gala Mekela, objavljeno je na sajtu kluba.

Izvor: MLJ

Sreda, 26.07.2017.

17:03

KKCZ: FIBA kreativno da nam skine zabranu
StarSport

Aktuelni šampion ABA lige i Srbije sada više nema prepreku da dovodi pojačanja (BAT).

Klub navodi da je u raskidu ugovora sa Zvezdom i odlasku Izraelca u Makabi bilo nepravilnosti na koje je Zvezda ukazala organima FIBA.

"Organi FIBA ignorisali su sve činjenice koje smo naveli prilikom žalbe na ovaj slučaj i presudili u korist igrača. Međutim, i kada je postignut dogovor oko dinamike isplate Galu Mekelu koja je podrazumevala da nemamo nikakva ograničenja u dovođenju igrača (BAT), pojedinci iz FIBA koji sebe vole da nazivaju i 'velikim Zvezdašima' su koristeći svoje pozicije učinili sve da nam otežaju položaj", navodi se u saopštenju kluba.

Na istom mestu se konstatuje i da više nema prepreka da se Zvezdi ukloni zabrana dovođenja pojačanja.

"Zato, sada kada je formalno otklonjena i poslednja prepreka, obaveštavamo čelnike FIBA da isto tako, kao kada su nam uvodili BAT, budu kreativni i ekspeditivni i nađu načina da nam uklone zabranu dovođenja igrača do kraja srede 26. jula 2017. godine", navodi se iz kluba sa Malog Kalemegdana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: