Srpkinje se u teretani spremaju za napad na titulu

Odbojkašice Srbije doputovale su u kineski grad Čangšu, nedaleko od Šangaja, gde će trenirati do 31. jula i početka Finalnog turnira Gran prija 2017.

Izvor: AK

Utorak, 25.07.2017.

11:59

Srpkinje se u teretani spremaju za napad na titulu
Foto: Odbojkaški savez Srbije

Srbija će u Nanđingu 2-6. avgusta igrati u Grupi J sa SAD i Italijom, dok će u Grupi K igrati Kina, Brazil i Holandija.

"Rezultati pokazuju kako smo se pripremale za završni turnir, sva tri vikenda odradili smo kako treba, osvojili prvo mesto, ali ima mesta za napredak. Svi željno isčekujemo Fajnal siks, grupa nam je jaka, ali sam sigurna da možemo da ih pobedimo", rekla je Tijana Bošković.
Foto: Odbojkaški savez Srbije
Srpkinje će u prvom kolu 2. avgusta igrati protiv SAD od 9 časova po našem vremenu, slobodna je u drugom, a u poslednjem trećem će 4. avgusta igrati protiv Italije u istom terminu.
Foto: Odbojkaški savez Srbije
"Imamo sedam dana da se odmorimo u Kini i ujedno dobro pripremimo. Svaka ekipa koja se plas nije slučajno tu, ali samim našim plasmanom sa prvog mesta svrstava nas medju favorite", rekla je Teodora Pusić.
Foto: Odbojkaški savez Srbije
Po dve selekcije iz obe grupe će se plasirati u polufinale, a meč za titulu je 6. avgusta od 14 časova na našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: