Kvinsi Miler na probi u Bambergu

Kvinsi Miler nalazi se u Bambergu, gde će proći niz treninga kako bi dokazao da je spreman, prenosi Sportando.

Izvor: PT

Nedelja, 23.07.2017.

11:27

Kvinsi Miler na probi u Bambergu
StarSport

Bivši igrač Crvene zvezde prošle sezone je propustio veći deo takmičarske godine zbog povrede ukrštenih ligamaneta kolena.

Miler je povredu zaradio malo posle potpisivanja ugovora sa Makabijem i zbog nje je pauzirao do januara. Od tada je igrao, ali ne toliko konstantno.

Upravo zbog problema sa kolenom, Bamberg bi prvo da se uveri u njegovu fizičku spremu. Nemački klub ovog leta napustio je Darijus Miler koji je otišao u Pelikanse, a trener Trinkijeri možda vidi Kvinsija kao idealnu zamenu za njega.

Sa druge strane, Miler je jedna od najvećih želja navijača Crvene zvezde, s obzirom da je postao miljenik navijača u sezoni 2015/2016.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: