Lacijali: Aleksandar Kolarov = crv

Kao i što se dalo očekivati, navijači Lacija imali su spreman 'odgovor' na dolazak Aleksandra Kolarova u redove gradskog rivala Rome.

Izvor:

Subota, 22.07.2017.

21:46

Lacijali: Aleksandar Kolarov = crv
Getty images

Bivši igrač 'bjankoselestija' nalazi se na pragu dolaska u Romu, posle sedam godina provedenih u Mančester Sitiju, a iako posao još uvek nije ozvaničen navijači Lacija imali su šta da mu poruče.

Na prijateljskoj utakmici protiv SPALA razvili su transparent na kome je stajalo – "Kolarov=crv".

"Što se mene tiče, voleo bih da se vratim u Lacio. Kada završim svoju avanturu ovde, najozbiljnije – bilo bi jako lepo da ponovo budem u 'nebeskoplavim' bojama. Napred Lacio", rekao je Kolarov nedavno, pre spekulacija da bi zaista mogao u Romu.
@Twitter
Reprezentativni bek Srbije nosio je dres Lacija od 2007. do 2010. godine, upisavši 104 nastupa, 11 golova i devet asistencija, i osvojivši Kup i Superkup Italije,

Ipak, kako prenose mediji u Italiji, ni navijači Rome nisu srećni svojim sve izvesnijim novim levim bekom, pošto je na zidovima rima osvanuo i uvredljiv grafit, koji podseća na pogodak Kolarova protiv Rome u pobedi Lacija od 4:2.

Ostaje da se vidi da li će možda doći do obrta u poslednji čas ili će Kolarov ipak za 6,5 miliona evra postati drugi Srbin koji je igrao za oba rimska tima, posle Siniše Mihajlovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: