Đoković stigao u Beograd, najavio konferenciju

Novak Đoković stigao je u Beograd iz Toronta, gde će nastaviti oporavak od povrede.

Izvor:

Subota, 22.07.2017.

18:44

Đoković stigao u Beograd, najavio konferenciju
Instagramdjokernole

Najbolji srpski teniser proveo je prethodnih nekoliko dana u Kanadi, gde je bio podvrgnut terapijama na povređenoj ruci.

Novak je zbog problema sa laktom, za koje je rekao da traju duže od godinu dana, predao meč četvrtfinala Vimbldona pre nekoliko nedelja.

Đoković će sledeće nedelje održati konferenciju za štampu u glavnom gradu Srbije, gde će detaljno pričati o povredi i planovima za nastavak sezone.

Posle eliminacije iz Londona najavio je pauzu za koju nije precizirao koliko će da traje, pa je pitanje da li će nastupiti na Rodžers kupu u Montrealu od 7. avgusta.

Đoković je automatski prijavljen za US Open, koji kreće početkom septembra, ali nije nemoguće da otkaže nastup na poslednjem Grend slemu sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

158 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: