Driblingom ga poslao u bolnicu – ali stvarno

Kajri Irving, Stef Kari, Kris Pol, Džamal Kroford svi oni izvode dobre krosovere, ali niko od njih nije poslao protivnika kod doktora.

Izvor: MLJ

Petak, 21.07.2017.

20:45

Driblingom ga poslao u bolnicu – ali stvarno
YTSS

To je pošlo za rukom košarkaškom reprezentativcu Filipina Kevinu Fereru koji je driblingom povredio Iračanina Huseina Taliba.

Ferer je 201 centimetar visokog krilnog centra fintirao "enkl brejkerom" (lomljenje zglobova), koji se tako u američkim kvartovima obično zove u šali. Ovoga puta stvar je bila ozbiljna jer je reagovao doktor.

Ne zna se koliko je ozbiljno Talibovo stanje nakon povrede, ali mu verovatno neće ozbiljnije uticati na karijeru, ili barem sa snimka ne deluje tako. Doduše, sa terena nije izašao sam, krilnog centra su izneli saigrači.

Inače, Irak i Filipini su igrali utakmicu u okviru Vilijams Džouns kupa na Tajvanu, a Filipinci su slavili sa 84:75.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: