Iliev nije otkrio iznos rekordnog transfera kluba

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev potvrdio je da je Sejduba Suma najskuplje pojačanje tog kluba, ali nije otkrio tačan iznos transfera.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 20.07.2017.

13:59

Iliev nije otkrio iznos rekordnog transfera kluba
Foto: StarSport

Suma je sa Partizanom potpisao trogodišnji ugovor, a spekuliše se da je Partizan je Slovanu iz Bratislave za njegov transfer izdvojio 1,65 miliona evra uz procenat i bonuse.

"Velika mi je čast da predstavim najskuplje pojačanje u istoriji kluba. Nije na meni da pričam na finansijama, tako da ću se tu zaustaviti", rekao je Iliev

"Ovo je jedan transfer koji je trajao dugo, više od godinu i po dana od našeg prvog upoznavanja. Mnogo je peripetija bilo u svakom prelaznom roku, na kraju smo pokazali da se strpljenje isplati. Imam velika očekivanja od njega, kao i verovatno navijači... Došao je sa velikim samopouzdanjem, ali i svestan veličine Partizana", dodao je direktor crno-belih.

Za angažovanje Sume bila je zainteresovana i Crvena zvezda.

"Ovaj transfer me je podsetio na neka davna vremena kada sam ja bio dete i kada su se dva velikana srpskog fudbala, Partizan i Crvena zvezda, borila oko najvećih igrača sa ovih prostora. Predsednik Slovana je izjavio da smo imali takmaca u jednom velikom klubu. Da, slažem se sa njim, u jednom velikom klubu koji veoma poštujem. Došli smo na nivo na koji odavno nismo bili, a to je da se borimo oko najboljih igrača. S ponosom konstatujem da smo u ovoj fer borbi izašli kao pobednici", rekao je Iliev.

Partizan u utorak dočekuje Olimpijakos, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Revanš je osam dana kasnije u Pireju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: