Srbi iz Irtiša: Možemo da pobedimo na "Marakani"

Srpski fudbaleriz iz kazahstanskog Irtiša, Miloš Stamenković, Stefan Živković i Mario Maslać veruju da njihov tim ima kvalitet da izbaci Crvenu zvezdu.

Izvor: AK

Četvrtak, 20.07.2017.

08:24

Srbi iz Irtiša: Možemo da pobedimo na
Foto: FK Crvena zvezda

Ekipa iz Pavlodara gostuje u četvrtak (20:30) na "Rajku Mitiću" u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, nakon 1:1 u Kazahstanu.

"Možemo da iznenadimo u Beogradu. Siguran sam da ćemo odigrati mnogo bolje nego u Kazahstanu. Imamo kvalitet da pobedimo na "Marakani" i izborimo kartu za sledeće kolo Lige Evrope", rekao je Stamenković za kazahstanske medije.

Pre nešto više od šest meseci Živković je igrao na "Mitiću" u dresu Čukaričkog, a pre sedam dana je iz penala u nadoknadi vremena vratio Irtiš u rezultatski egal.

"Borićemo se, bolje je bilo da se prvi meč završio 0:0, ali nećemo se predavati. Zvezda je jak rival, pogotovo pred svojim navijačima, ali i dalje su nam šanse da prođemo 50:50. Rezultat iz Pavlodara nije garant za obe ekipe", istakao je Živković.

I treći Srbin iz kazahstanskog tima Maslać je optimista pred gostovanje u Beogradu.

"Mislim da će nam biti lakše u Beogradu. Razlog za to je jednostavan, u Pavlodaru smo morali da napadamo uz oprez, sada će Zvezda biti u istoj ulozi, a mi ćemo igrati kontranapade. Ne očekujem dvojicu napadača u timu Zvezde, igraće ofanzivno, ali će morati i oni da budu rezervisani", rekao je Maslać za "Sportski žurnal".

Bolji iz dvomeča Zvezda – Irtiš će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati sa najvećim češkim klubom – Spartom iz Praga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: