Milojević: Hajde da mi prvo uđemo u Ligu Evrope...

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da će njegova ekipa u revanšu protiv Irtiša igrati kao da je prvi meč u pitanju i sa velikom dozom motivacije.

Izvor:

Sreda, 19.07.2017.

12:57

Milojević: Hajde da mi prvo uđemo u Ligu Evrope...
StarSport

"Očekuje nas drugo poluvreme protiv Irtiša, maksimalno smo se spremili, samo nam je u glavi Irtiš. Za vikend nisu igrali baš zbog utakmice u Evropi, kao i ostali timovi iz Kazahstana. Odlučiće motiv, mislim da ga mi imamo više, posebno što će nas nositi armija navijača", rekao je Milojević.

On ne misli da će se protivnik iz Kazahstana u Beogradu unapred predati.

"Irtiš neće doći sa belom zastavom, daće sve od sebe. Igraćemo kao da je prva utakmica. Uvek pobeđuje ekipa koja je motivisanija, osim Nemaca, oni uvek slave na kraju", uz osmeh je poručio trener crveno-belih.

Milojević nije hteo da otkrije startnih 11 jer ima dileme oko sastava, ali su šanse Aleksandra Pešić da zaigra od prvog minuta 50:50.

"Pešić je bitan igrač, svakim danom je sve bolje fizički pripremljen", kazao je Milojević.

Na pitanje novinara da li Crvena zvezda ima kvalitet za plasman u grupnu fazu Ligu Evrope, Milojević je odgovorio:
StarSport
"Hajde da uđemo u grupnu fazu Lige Evrope, a da posle kažem da nemamo ekipu za to", rekao je Milojević, a potom se dotakao prvog duela u Kazahstanu.

"Utakmica u Pavlodaru bila je onakva kakvu smo očekivali. Napravili smo grešku u finišu, za mene je ona uvek stvar kolektiva i takve stvari se dešavaju. Želim da moji igrači imaju samopouzdanja, a ono dolazi sa pozitivnim rezultatima. Trudićemo se da nam se takve greške ne dešavaju".

Milojević se dotakao i Brazilca Rikardinja, dodavši da još uvek ne želi da ga ocenjuje, ali da se vidi da je kvalitetan fudbaler.

"Nisam od onih trenera koji lako daju sud o igračima. Kroz igračku i trenersku karijeru znam da nekima treba vremena... Rikardinjo ima kvalitet za Zvezdu, očekivanja su velika, nije došao iz trenažnog procesa. Mogu da potvrdim da je ima karakter i da je veliki profesionalac. Živimo u okruzenju gde hoćemo sve danas, ili je crno ili belo, ali ja ne funkcionišem tako", zaključio je on, uz reči da je fokusiran na svoje igrače i da ne želi da komentariše Sejdubu Sumu koji je završio u Partizanu, posle spekulacija da bi mogao i u Zvezdu.

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i Irtiša igra se u četvrtak od 20.30 na stadionu Rajko Mitić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: